Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Parvekejumppa jatkuu kirkonkylällä

Parvekejumppa jatkuu kirkonkylällä

Parvekejumppa-tuokiot jatkuvat Kontiolahden kirkonkylällä. Kontiolahden kunnan liikuntapalvelut jatkaa parvekejumppaa 21.4. saadun palautteen perusteella. Parvekejumpan voi tehdä oman kodin parvekkeelta käsin, ja se kestää noin 20 minuuttia. Ohjaaja on ulkona niin, että jumppaajat näkevät tehtävät liikkeet. Parvekejumppa on suunnattu pääasiassa ikääntyvälle väelle mutta käy toki myös nuoremmille.

Jumppavälineiksi tarvitaan tuoli ja reipasta jumppamieltä! Viileällä säällä kannattaa pukea riittävästi vaatetta päälle ja kengät jalkaan.

KIRKONKYLÄ:

Tiistaisin kello 12.00 Kirjapolku 4 ja 6 (urheilukentälle päin)

Tiistaisin kello 13.00 Keskuskatu 12 (urheilukentän puoli)

Tervetuloa parvekejumppaan!

Lisäkysymyksiä ja jumppatoiveita voi esittää erityisliikunnanohjaaja Eija Pennaselle: 050 428 5092, eija.pennanen@kontiolahti.fi.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi