Sisältöjulkaisija

angle-left Play Kesäbingo on julkaistu!

Play Kesäbingo on julkaistu!

Kontiolahden kunnan matkailu- ja kesäkohteita tuodaan esille uuden, leikkisän Play Kesäbingon avulla. Koko perheelle sopiva kesäinen peli kokoaa yhteen Kontiolahden kohteet ja kannustaa kunnan asukkaita, matkailijoita ja kesävieraita tutustumaan alueen monipuoliseen tarjontaan.

– Kesäbingossamme on kaikkiaan 27 nimettyä kohdetta, joita kiertämällä voi täyttää omaa bingoruudukkoaan. Kohteisiin on valikoitu monipuolinen kattaus luontokohteita, yritysten matkailupalveluita ja nähtävyyksiä, kertoo kunnan matkailumarkkinoinnista vastaavan Kontionloikka Oy:n yritysvalmentaja Jarkko Peiponen.

Kontiolahden kohteisiin voi tutustua ennakkoon myös matkailuesitteen, Play Kontiolahti -verkkosivuston ja matkailun viikko-ohjelman avulla.

– Play Kesäbingo tarjoaa hauskan ja leikkisän tavan tutustua oman alueen nähtävyyksiin. Palkintona on virtuaalisia Play-merkkejä ja halutessaan vastaaja voi osallistua arvontaan sähköisen lomakkeen kautta. Montako Play-merkkiä saat kerättyä kesän aikana?

Kunnan matkailumarkkinoinnista ja -kehittämisestä vastaava Kontionloikka Oy markkinoi hallinnoimansa Matkailun Parhaaksi -hankkeen kautta alueen palveluita ja kohteita. Kesän aikana toteutetaan esimerkiksi sosiaalisen median markkinointia. Perinteinen matkailuesite on myös päivitetty ja toimitettu painettuna kunnan alueen majoitustiloihin, kauppoihin ja muihin kohteisiin.

Play Kesäbingoon

Matkailusivustolle