Sisältöjulkaisija

angle-left Risujen ja lehtien vastaanottopisteet avautuvat pian Kontiolahdella

Risujen ja lehtien vastaanottopisteet avautuvat pian Kontiolahdella

Suositut risujen ja lehtien vastaanottopisteet avautuvat Kontiolahdella toukokuussa. Vastaanottopisteille voi tuoda oksia, karsimattomia rankoja, latvuksia ja puuvartisten pensaiden oksia sekä haravointijätteitä.

Vaskelantie 5:ssä sijaitseva vastaanottopiste on avoinna ajalla 5.5.–13.6. ja 18.8.–19.9. tiistaisin kello 16–20 ja lauantaisin kello 10–14. Hirsikankaan vastaanottopiste osoitteessa Jaamankankaantie 5 puolestaan on avoinna ajalla 6.5.–13.6. ja 18.8.–19.9. keskiviikkoisin kello 16–20 ja lauantaisin kello 10–14.

Lokakuussa molemmat vastaanottopisteet ovat avoinna vain lauantaisin kello 10–14.

Vastaanottoalueella on päivystäjä, joka tarkastaa kuormat. Tuotu materiaali käytetään hyödyksi polttoaineena ja maanrakennusmateriaalina, joten sen joukossa ei saa olla asiaankuulumatonta tavaraa. Purkupisteellä voi olla korkeintaan kaksi autoa kerrallaan ja toisen kuorman purkajiin huomioidaan viiden metrin turvaväli. Omaa purkuvuoroa odotetaan autossa.

Kontiolahden kunta järjestää vastaanoton omana palveluna, joka on osoittautunut varsin suosituksi. Risut ja lehdet voi tuoda vastaanottopisteille maksutta. Tarkemmat ohjeet vastaanottopisteillä asiointia varten on kunnan nettisivuilla.