Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Terveysasemien infektiovastaanotot lopettavat toimintansa

Siun sote: Terveysasemien infektiovastaanotot lopettavat toimintansa

Erilliset epidemiamallin mukaiset infektiovastaanotot ovat toimineet koronapandemian aikana seitsemällä Siun soten terveysasemalla. Infektiovastaanotot lopetetaan 15.11.2021 alkaen, pois lukien Siilaisen terveyasema, jonne Joensuun kantakaupungin infektiopotilaat pilottiluonteisesti keskitetään, Siun sote tiedottaa.

Kuntalaisten palvelut pyritään järjestämään mahdollisimman normaalisti, mutta varmistamaan samalla potilaiden, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus.

– Terveysasemille tulee edelleen soittaa ennen paikan päälle saapumista. On tärkeää suojella potilaita ja henkilökuntaa sairastumisilta sekä turvata asioiden sujuva hoito. Soittamalla omalle terveysasemalle hoito aloitetaan puhelimessa välittömästi, tarvittaessa lääkäriä konsultoiden. Jos asiakkaan vaiva vaatii arviota paikan päällä, ohjataan potilaat puhelimessa oikeaan paikkaan. Vastaanottosi voi toteutua myös puhelimitse tai etävastaanottona. Älä peru vastaanottoaikaasi turhaan. Toimipaikkoihimme on turvallista tulla, kommentoi ylihoitaja Katja Ahonen.

Nettiä käyttävät voivat hyödyntää sähköistä Omaolo-verkkopalvelua, jossa asiakas voi tehdä itse oirearvion koronaviruksesta, mutta myös monista muista tavallisista vaivoista. Terveysasemille soittajien kannattaa jättää takaisinsoittopyyntö. Takaisinsoittopyynnön jättäneille soitetaan mahdollisimman pian, pääsääntöisesti saman arkipäivän aikana.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi