Sisältöjulkaisija

angle-left Uusi tapahtumakalenteri on avattu käyttöön

Uusi tapahtumakalenteri on avattu käyttöön

Kontiolahden kunnan nettisivuille on avattu uusi tapahtumakalenteri. Kalenteri listaa tapahtumat näkyviin valitun kuukauden mukaan sivun vasempaan laitaan. Lisäksi kalenteri näyttää tapahtumia sisältävät päivät vihreällä pohjalla. Tapahtuman nimeä klikkaamalla saa aiheesta lisätietoa.

Kalenteri on juuri otettu käyttöön, joten siellä ei suinkaan ole vielä kaikki Kontiolahdella järjestettävät tapahtumat. Mikäli olet järjestämässä Kontiolahdella tapahtumaa, kannattaa se ilmoittaa uuteen kalenteriin.

Tapahtumakalenterin Ilmoita tapahtuma -kohdasta pääsee syöttämään tiedot omasta tapahtumasta. Se ilmestyy tapahtumakalenteriin näkyviin sen jälkeen, kun ylläpito on tapahtuman hyväksynyt.
Tapahtumakalenteri on kunnan nettisivujen etusivulla Tapahtumat-painikkeen alla ja vapaa-ajan osiossa – lisäksi suora osoite on www.kontiolahti.fi/tapahtumakalenteri.

Uutukaista viedään vielä eteenpäin ja muutoksia on lähiaikoina luvassa. Tämän lisäksi tapahtumakalenterin kaikki kehittämisideat ovat tervetulleita! Palautetta voi antaa osoitteessa https://www.kontiolahti.fi/anna-palautetta.

Ps. Oletko jo huomannut nettisivuille tehdyt muutokset nettisivu-uudistuksessa kerätyn palautteen perusteella?

- Osa toivoi pause-nappia etusivun videoon, jonka nykyisin saa pysäytettyä ja takaisin päälle painamalla hiirellä mistä tahansa videon päällä. Mobiilissa video pysähtyy videota sormella koskettamalla.

- Etusivun värimaailmaa on päädytty vaihtamaan säännöllisin väliajoin vaihtelun tuomiseksi.

- Lisäksi nettisivu-uudistuksen jälkeen on avattu yhdistyksille oma sivu. Tiedot kontiolahtelaisista yhdistyksistä siirtyvät kunnan nettisivuille Kontiolahden Jellin kautta. Kannattaa käydä tutustumassa: www.kontiolahti.fi/yhdistykset.

Ja lisää on vielä tulossa!