Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Valtakunnallinen digitukiviikko on käynnissä

Valtakunnallinen digitukiviikko on käynnissä

Digitukiviikkoa vietetään valtakunnallisesti 4.–8. toukokuuta. Digi- ja väestötietovirasto järjestää valtakunnallisen digitukiverkoston kanssa teemaviikon, jolla kannustetaan jokaista ihmistä, organisaatiota, järjestöä ja yhdistystä auttamaan korona-arjen eristämiä läheisiään. Digitukea voi antaa oman kyvynsä mukaan. Digitukiviikko on kaikille avoin virtuaalinen tapahtumaviikko, johon kukin voi osallistua omalla tavallaan.

Suomi on siirtynyt koronarajoitusten myötä digitaaliseen vuorovaikutukseen nopealla tahdilla. Kampanjan avulla halutaan muun muassa edistää digitaalista yhdenvertaisuutta.

Koko tiedotteen voi lukea aiheesta Digi- ja väestötietoviraston nettisivuilta.

Aiheesta on lisää myös digitukiviikon Facebook-tapahtumassa, jossa voi muun muassa osallistua keskusteluun ja jakaa omia vinkkejä digiarjen helpottamiseksi. Digitukivinkit voi jakaa hashtageilla #digistilähellä #digituki

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi