Sisältöjulkaisija

angle-left Ampumahiihtäjä Tero Seppälästä Kontiolahden kunnan markkinointikumppani

Ampumahiihtäjä Tero Seppälästä Kontiolahden kunnan markkinointikumppani

 

Kontiolahden kunta on solminut markkinointikumppanuuden ampumahiihtäjä Tero Seppälän kanssa. Kontiolahtelainen Seppälä on Suomen ampumahiihtomaajoukkueen edustusurheilija, ja hän vahvisti rooliaan viime ampumahiihtokaudella Suomen parhaana miesampumahiihtäjänä. Markkinointikumppanuus julkistettiin Kontiolahden ampumahiihtostadionilla sijaitsevan ensilumenladun avajaispäivänä tänään 14. lokakuuta.

– On ollut hienoa seurata Tero Seppälän kehitystä ja haluamme omalta osaltamme olla tukemassa hänen uraansa. Olemme tyytyväisiä, että Kontiolahden ainutlaatuiset liikuntapaikat tarjoavat mahdollisuuden myös urheilijoiden harjoitteluun ja kilpailemiseen, Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen sanoo.

Kontiolahdella on vahva brändi liikkuvana kuntana, ja tähän liittyvää markkinointia on kunnassa perusteltua entisestään lisätä. Tero Seppälä edistää loistavasti myönteistä kuvaa Kontiolahden kunnasta ja on sitoutunut kumppanuuspaketissa erikseen sovittuun näkyvyyteen.

– Olen todella iloinen, että saan aloittaa yhteistyön Kontiolahden kunnan kanssa. Muutin 1,5 vuotta sitten Kontiolahden Lehmoon ja olen ollut todella tyytyväinen. Haluan tuoda esille ja näyttää omalla esimerkilläni, miten monipuolisesti ja hienoissa maisemissa Kontiolahdella saa liikkua ja urheilla, Tero Seppälä sanoo.