Sisältöjulkaisija

angle-left Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2023–2024 alkaa 3.4.

Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2023–2024 alkaa 3.4.


Hakuaika lukuvuoden 2023–2024 aamu- ja iltapäivätoimintaan on 3.4.–12.5.2023.

Kerhopaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa. Hakulomake löytyy 3.4.2023 alkaen Wilman valikkoriviltä ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdeltä. Hyväksymällä (rasti ruutuun) sähköisen hakulomakkeen täyttämisen yhteydessä ”sähköisen tiedoksiannon” saat kerhopaikkapäätöksen kesäkuussa kätevästi tiedoksesi Wilmassa. Sähköistä hakemusta koskevat tukipyynnöt voi osoittaa Wilman pääkäyttäjä Birgitta Tiihoselle Wilman kautta tai sähköpostitse birgitta.tiihonen@kontiolahti.fi. Jos sähköinen asiointi Wilmassa ei ole mahdollista, kerhopaikkaa voi hakea myös lomakkeella, joka toimitetaan opetuspäällikölle ensisijaisesti sähköpostitse.

Kontiolahden kunnassa toiminta järjestetään sivistyslautakunnan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti iltapäivätoimintana. Aamutoimintaa järjestetään Kontiolahden ja Lehmon kouluilla, joissa toimivat kuntamme erityisen tuen pienryhmät.
Minimiryhmäkoko iltapäiväkerhoryhmän perustamiselle on 10 oppilasta. Kohderyhmään kuuluvat kaikki 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaat sekä muiden vuosiluokkien oppilaista erityisen tuen piiriin kuuluvat oppilaat.

Uuden lukuvuoden alkaessa (to 10.8.2023) käynnistyvät aamu- ja iltapäiväkerhoryhmät perustetaan sitovien, määräaikaan mennessä toimitettujen hakemusten pohjalta. Lukuvuoden toiminnan aikana olemassa oleviin iltapäiväkerhoihin on käynnissä jatkuva haku. Uusia kerhoja perustetaan varsinaisen hakuajan jälkeen toimitettujen hakemusten pohjalta aikaisintaan syyskuussa.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta tai Leila Kurki, opetuspäällikkö, p. 050 344 7909.