Sisältöjulkaisija

angle-left Haku perusopetuksen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2022–2023 alkaa 1.5.

Haku perusopetuksen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2022–2023 alkaa 1.5.

Hakuaika lukuvuoden 2022–2023 iltapäivätoimintaan on 1.5.–15.6.2022.

Kerhopaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa. Hakulomake löytyy 1.5. alkaen Wilman ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdeltä. Hyväksymällä sähköisen tiedoksiannon hakulomakkeen täyttämisen yhteydessä saat kerhopaikkapäätöksen kätevästi Wilmassa tiedoksesi. Sähköistä hakemusta koskevat tukipyynnöt voi osoittaa Wilman pääkäyttäjä Birgitta Tiihoselle Wilman kautta tai sähköpostitse
birgitta.tiihonen@kontiolahti.fi. Jos sähköinen asiointi Wilmassa ei ole mahdollista, kerhopaikkaa voi hakea myös lomakkeella.

Kontiolahden kunnassa toiminta järjestetään iltapäivätoimintana. Aamutoimintaa järjestetään vain Lehmon koululla, jossa toimivat keskitetysti kuntamme alakoulujen pienryhmät. Minimiryhmäkoko iltapäiväkerhoryhmän perustamiselle on 10 oppilasta. Kohderyhmään kuuluvat kaikki 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaat sekä muiden vuosiluokkien oppilaista erityisen tuen piiriin kuuluvat.

Uuden lukuvuoden alkaessa käynnistyvät iltapäiväkerhoryhmät perustetaan sitovien, määräaikaan mennessä toimitettujen hakemusten pohjalta. Lukuvuoden toiminnan aikana olemassa oleviin iltapäiväkerhoihin on käynnissä jatkuva haku. Uusia kerhoja perustetaan varsinaisen hakuajan jälkeen toimitettujen hakemusten pohjalta aikaisintaan syyskuussa.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta