Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmoittautuminen Kontiolahden lasten ja nuorten kesätoimintaan käynnistyy 2.5.

Ilmoittautuminen Kontiolahden lasten ja nuorten kesätoimintaan käynnistyy 2.5.

Ilmoittautuminen Kontiolahden lasten ja nuorten kerhoihin ja leireihin käynnistyy heti vapun jälkeen 2.5. Tänä vuonna ilmoittautuminen tehdään kunnan verkkokaupassa ja samalla maksetaan osallistumismaksu. Leirit ja kerhot avautuvat verkkokauppaan ostettaviksi maanantaina kello 8.

Uimakoulujen ilmoittautumiset avautuvat myöhemmin: halliuimakouluihin maanantaina 9.5. ja heinäkuun rantauimakouluihin maanantaina 16.5. Uimakoulut järjestetään tänäkin vuonna yhteistyössä Joensuun Uimaseuran kanssa, ja myös ilmoittautuminen tehdään Uimaseuran myclub-palvelun kautta. Halliuimakouluihin on 75 paikkaa, rantauimakouluihin voidaan ottaa yhteensä 140 lasta.

Viime vuosina suuren suosion saanut sirkusleiri järjestetään nyt kaksi kertaa, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi mukaan. Nuorille on tarjolla liikunnallinen päiväleiri sekä kaksi bändileiriä. Kontiolahden kunnan vapaa-aikapalvelujen järjestämään toimintaan voi tutustua ennen ilmoittautumisen avautumista nettisivulla osoitteessa www.kontiolahti.fi/kesatoiminta.