Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun, Kontiolahden ja Liperin talvipolut on lisätty latujen ja jääkenttien kanssa samaan ylläpidon seurantaohjelmaan

Joensuun, Kontiolahden ja Liperin talvipolut on lisätty latujen ja jääkenttien kanssa samaan ylläpidon seurantaohjelmaan

Hiihtäjille viime vuosina jo varsin tutuksi tulleen ylläpidon seurantaohjelman sisällöt laajenevat, kun nyt myös talvipolkujen kuntoa on mahdollista seurata ohjelman kautta.

Kuluvana talvena Liperin, Kontiolahden ja Joensuun alueella on kolme maastoon merkittyä ja kuntien ylläpidossa olevaa talvipolkukokonaisuutta. Liperin Heinälampi Winter Trailin lähtöpaikka on Pärnävaaran urheilukeskuksen kodalla, Kontiolahden Stadium ja Salpalinja Winter Traileille (kartta) voi lähteä esimerkiksi Kontiolahden ampumahiihtokeskukselta. Lykynlampi Winter Trail löytyy nimensä mukaisesti Lykynlammen majan välittömästä läheisyydestä.

Kaikki edellä mainittujen talvipolkujen ylläpitotiedot ovat jatkossa latujen ja kenttien kanssa samassa seurantaohjelmassa osoitteessa https://joensuu.fluentprogress.fi/outdoors. Kullakin ulkoilupaikkatyypillä on ohjelmassa oma välilehti sekä oma suoraosoite. Ylläpitotietojen lisäksi ohjelmasta voi tarkastella myös polkujen sijainteja sekä pituuksia.  

Suorat linkit:

Ladut: www.kontiolahti.fi/ladut
Jääkentät: www.kontiolahti.fi/jääkentät

Talvipolut: www.kontiolahti.fi/talvipolut