Sisältöjulkaisija

angle-left Joulunaikaa juhlitaan JouluShowssa ke 13.12. klo 18 Kontiolahden liikuntahallilla

Joulunaikaa juhlitaan JouluShowssa ke 13.12. klo 18 Kontiolahden liikuntahallilla

Kontiolahden kunta järjestää joulunavauksen sijaan kuntalaisille juhlavuoden kunniaksi energisen JouluShown.

Huimaava koko perheen Sibelius-lukion JouluShow saapuu Kontiolahdelle keskiviikkona 13. joulukuuta. Luvassa on upea valoshow ja tunteisiin vetoavaa musiikkia. Yli viisikymmentä nuorta Suomen tulevaisuuden musiikin- ja tanssintekijää hämmästyttävät, ihastuttavat ja esiintyvät suoraan yleisön sydämiin. Joulushow on ainutlaatuinen joulumusiikkispektaakkeli, joka pursuaa positiivista energiaa.

Reilun tunnin mittaisessa konsertissa tunnelmat vaihtelevat hartaan perinteisestä hengästyttävän vauhdikkaaseen. Joulushow esitetään päivällä Kontiolahden liikuntahallissa lukiolaisille ja Kontiolahden yhtenäiskoululaisille, ja illalla klo 18 on avoimen maksuttoman yleisötapahtuman vuoro, osoitteessa Karpalokaari 8.

Tule ja koe! Liikuntahallin ja kunnantalon p-paikat ovat yleisön käytössä.

Kontiolahden seurakunta järjestää perinteisemmän joulunavauksen srk-keskuksella ja kodassa pe 24.11. klo 18, osoitteessa Keskuskatu 26. Ohjelmassa on kauneimpia joululauluja, musiikkia, lämmintä glögiä ja pipareita. Samana iltana myös Tiuhta, Töpinä ja Lähde ovat avoinna jouluisissa tunnelmissa jatketuin aukioloajoin.