Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden juhlavuoden päätapahtuman esiintyjä perui tulonsa: lavalle nousee loistava Samuli Edelmann huikean Helsinki Sound Machinen kanssa!

Kontiolahden juhlavuoden päätapahtuman esiintyjä perui tulonsa: lavalle nousee loistava Samuli Edelmann huikean Helsinki Sound Machinen kanssa!

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman illan ohjelmistoon on tullut muutos. Arttu Wiskari on perunut tulonsa Kontiolahdelle logistiikkaongelmien vuoksi. Aiemmasta tiedotuksesta poiketen saamme pääjuhlan lavalle yhden Suomen parhaista tulkitsijoista: Samuli Edelmannin kera loistavan Helsinki Sound Machinen!

Samuli Edelmann ja Helsinki Sound Machine keikkailivat yhdessä viimeksi nuorina miehinä yli 25 vuotta sitten Edelmannin soolouran alkuaikoina. Nykyisin kaikki bändin muusikot löytyvät suomalaisen musiikkimaailman eturivistä. Bändissä soittavat television musiikkiohjelmista tutut legendaariset hahmot kuten Leri Leskinen, Peter Engberg, Kalle Chydenius ja rumpulegenda Sami Kuoppamäki.
- Helsinki Sound Machinen paluusta on puhuttu jo pitkään, mutta nyt aika tuntui oikealta. Se energia ja yhteys, mikä meillä oli aikoinaan, on edelleen tallella, Samuli Edelmann kertoo.
Luvassa on Samulin tunnettuja hittejä ja rakastettuja kappaleita, joita ei ole esitetty livenä vuosikymmeniin.

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma tuo koko päivän kestävät juhlat lauantaina 12.8. Kontiolahden jäähallin viereiselle tapahtumakentälle. Pääsymaksuttomassa tapahtumassa on luvassa lapsille suunnattua ohjelmaa klo 11-14 ja klo 13 lavalle nousee räväkällä esityksellään koko perheen suosikkikokoonpano Hevisaurus. Aikuisten iltaa vietetään klo 18-23.30, ja ennen Samuli Edelmannia ja Helsinki Sound Machinea lavan valtaavat Rytmihäiriköt rock-, swing- ja soulsävelillään sekä Duo Paddington kitaramusiikillaan.

Luvassa on siis unohtumattomat juhlat, jota ei kannata jättää väliin!