Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kesän Matkailuesite 2024 on ilmestynyt

Kontiolahden kesän Matkailuesite 2024 on ilmestynyt

Kontiolahden kesän 2024 tarjonta on koottu jälleen yksin kansiin. Kontiolahden Matkailuesite on luettavissa sekä painettuna lehtenä että nettiversiona. Esite on jaossa Kontiolahden matkailuyrityksissä ja kunnan virastotalolla.

Matkailuesitteessä paikallisten yritysten tarjonta on koottu eri otsikoiden alle. Näe ja koe -osiossa löytyvät muun muassa museot, käsityöt ja juhlatilat. Majoituksen alta löytyvät kaikki Kontiolahden majoituskohteet mökeistä motelleihin. Luonto ja retkeily -osio tarjoaa tietoa esimerkiksi tulipaikoista ja frisbeegolfradoista. Kontiolahden hienot reitistöt sekä monet ruokapaikat esitellään myös matkailuesitteessä. Esitteestä voi tutustua myös Venejoen Myllyyn, joka on kontiolahtelainen uudiskohde, jossa järjestetään opastettuja kierroksia kahvituksineen – paikka onkin oiva kesätilaisuuksien järjestämiseen.

Paikallisista museoista esitteessä kerrotaan muun muassa vuonna 2023 avatuista Muistojen Raja -museosta sekä perinnetilasta. Muistojen Raja -museo on ainutkertainen nähtävyys, jossa on kokemuksellisia huoneita, kuten Aarne Juutilaisen tarinan kertova Marokon Kauhu -huone.

Kontiolahden tuoreessa matkailuesitteessä kerrotaan laajasti Kontiolahden loistavista ampumahiihdon mahdollisuuksista, ensilumenladusta, golfkentästä, erinomaisista pyöräily- ja patikointireiteistä sekä upeasta Höytiäisestä.


Esitteen on tuottanut Kontiolahden matkailuekosysteemin kansainvälistymishanke. Hanke on rahoitettu Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) ja on Euroopan unionin osarahoittama.


Matkailuesitteen voi lukea sähköisesti: www.playkontiolahti.fi