Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnanjohtajan viransijaiseksi esitetään Jyrki Rautiaista – talousjohtaja Heidi Aho siirtyy toisen työnantajan palvelukseen

Kontiolahden kunnanjohtajan viransijaiseksi esitetään Jyrki Rautiaista – talousjohtaja Heidi Aho siirtyy toisen työnantajan palvelukseen

Kontiolahden kunnanhallitukselle esitetään, että se valitsee sivistysjohtaja Jyrki Rautiaisen 2.3.2021 alkaen kunnanjohtajan viransijaiseksi. Yli kuukauden mittainen sijaisuus on kunnanvaltuuston päätäntävallassa, joten kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle Jyrki Rautiaisen valitsemista kunnanjohtajan avoimen viran hoitajaksi enintään siihen saakka, kunnes uusi kunnanjohtaja on aloittanut.

Kunnanhallitus päätti aiemmin, että talousjohtaja Heidi Aho hoitaa kunnanjohtajan viransijaisuutta ja avointa virkaa enintään siihen saakka, kunnes uusi kunnanjohtaja on valittu ja aloittanut viran hoitamisen.

Talousjohtaja Heidi Aho on irtisanoutunut talousjohtajan virasta 1.4.2021 lukien siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Kunnanhallitus käsittelee talousjohtajan viran auki julistamista tulevassa maanantain kokouksessaan.

Kontiolahdella on parhaillaan uuden kunnanjohtajan hakuprosessi käynnissä ja valtuuston on tarkoitus valita uusi vakituinen kunnanjohtaja kokouksessaan 22.3.2021.
Sivistysjohtajan viransijaisuutta hoitaa 2.3. alkaen opetuspäällikkö Teemu Piirainen.