Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunta avaa 150-vuotisjuhlavuoden tanssiaisilla

Kontiolahden kunta avaa 150-vuotisjuhlavuoden tanssiaisilla

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuosi käynnistyy tammikuussa näyttävästi tanssiaisilla. Aikuisille suunnatut avajaistanssiaiset pidetään Kontiolahden liikuntahallissa perjantaina 20.1.2023 kello 19–23. Liikuntahalli sijaitsee osoitteessa Karpalokaari 8, Kontiolahti.

Tanssiaisissa päästään nauttimaan live-musiikista, kun esiintymislavan ottaa haltuun Blue Notes -orkesteri, jota johtaa Markku Könttä. Tanssiaisissa solisteina ovat Jenna Bågeberg ja Erkki Räsänen.

Idea tapahtuman järjestämiseen on saatu Kontiolahden asukkailta. Kunta järjesti keväällä 2022 kyselyn, jossa asukkaita pyydettiin esittämään ideoita juhlavuoden sisällöiksi. Yksi toistuvista toivomuksista oli tanssiaiset.

Toivottujen tanssiaisten teemana on talvipuutarha, ja tila koristellaan sen mukaisesti. Tapahtuman sisäänpääsy on maksuton. Tapahtumassa voi ostaa itselleen pientä purtavaa ja juomaa. Tapahtuman pukukoodi on juhlallinen ja siisti, mutta puvustuksen glamourille ei ole asetettu rajaa.

– Tanssiaisissa on mahdollisuus kokoontua yhteen juhlistamaan menneitä ja tulevia vuosia loistokkaissa tunnelmissa. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu avajaistanssiaisiin, Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen kertoo.

Samana päivänä 20.1. Kontiolahden alakoululaisilla on oma avajaistapahtumansa, josta viestitään erikseen Wilman kautta vuoden alussa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!