Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunta vahvistaa työllisyydenhoitoa uudella rekrytoinnilla

Kontiolahden kunta vahvistaa työllisyydenhoitoa uudella rekrytoinnilla

Kontiolahden kunta on vahvistamassa työllisyydenhoitoa rekrytoimalla uuden henkilön. Työllisyyspalvelujen johtamiseen ja esimiestyöhön ollaan rekrytoimassa työllisyyspalveluvastaavaa, jotta meneillään olevilla työllisyyden kehittämishankkeella ja työllisyyden kuntakokeilulla saadaan vaikuttavuutta ja parannusta työllistymistä edistäviin palveluihin. Valittavalta odotetaan asiakaskunnan ja asiakastyön tuntemusta, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Kuntien rooli työllisyyden hoidossa kasvaa tulevina vuosina. Kontiolahdella on jo lisätty henkilökohtaista palvelua ja valmennusta osallistumalla vahvasti seudulliseen työllisyys- ja hankeyhteistyöhön sekä tiivistämällä yhteistyötä elinvoiman kehittämisen ja työllisyydenhoidon välillä.  

Vaikka Kontiolahdella on korkea työllisyysaste (vuonna 2018 76,3 prosenttia, koko maa 72,1 prosenttia) ja työttömyys maakunnan pienin (10,6 prosenttia tammikuussa 2021), työttömyyden ennaltaehkäiseminen ja mahdollisimman monen kuntalaisen saaminen kiinni työhön tai koulutukseen on tärkeää yksilön, perheen ja yhteisön hyvinvoinnille.
 
Työllisyyspalveluvastaavan koko hakuilmoitus avoimet työpaikat -sivulla.