Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden nuorisovaltuusto tuo jälleen Bileet Kontiolahdelle

Kontiolahden nuorisovaltuusto tuo jälleen Bileet Kontiolahdelle

Kontiolahden nuorisovaltuusto järjestää yhteistyössä Kontiolahden kunnan nuorisopalveluiden kanssa Bileet 150 v -tapahtuman Kontiolahden liikuntahallissa.

Bileet 150 v on osa kunnan juhlavuoden tapahtumia. Tapahtuma on suunnattu nuorille ja ikäraja on K12. Lauantaina 28.10.2023 järjestettävää Bileet 150 v -iltaa tähdittävät Bee, Ege Zulu ja Kontiolahden bändikämpältä Sons Of Sorrow. Illan tunnelmasta dj-pöydän takaa huolehtii Jeme.

- ”On hienoa saada näin nimekkäitä artisteja tänne Kontiolahdelle” nuorisovaltuuston puheenjohtaja Jimi Jeskanen toteaa innostuneena.

-“Nuvalaiset halusivat järjestää nuorille oman juhlavuoden tapahtuman. Kunnan tuella ja Joensuun popmuusikot ry:ltä saadun pienavustuksen myötä pystyimme järjestämään laadukkaat artistit ja näyttävän tapahtuman nuorisolle. Kerrankin saatiin tänne Kontiolahdelle ilmainen biletapahtuma nuorille ja uskoisin, että artistit houkuttelevat myös lähialueen nuoria. Ollaan todella innoissamme ja toivottavasti saatu näkyvyys houkuttelisi uusia toiminnasta kiinnostuneita hakemaan mukaan ensi vuonna.” nuorisovaltuuston ohjaaja Anita Luhanko-Tallus sanoo.

Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Tavoitteena on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Sisäänkäynnin yhteydessä on turvatarkastus ja tarvittaessa puhallutus. Alueella on järjestyksenvalvojia ja SPR:n ensiapuryhmä.

Tapahtumasta kiinnostuneiden kannattaa myös ottaa seurantaan nuorisovaltuuston Instagram @konanuva