Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden uusi matkailusivusto on julkaistu

Kontiolahden uusi matkailusivusto on julkaistu

Uusi matkailusivusto Play Kontiolahti kokoaa matkailijalle alueen kohteet, retkeilyreitit ja liikuntapaikat. Sivusto toimii näyteikkunana myös kuntalaisille.

Marraskuun lopussa osoitteessa www.playkontiolahti.fi julkaistu sivusto kokoaa laajasti yhteen kaikki Kontiolahden kunnan alueen matkailukohteet, lukuisat toimialan yritykset, monipuoliset retkeilyreitit ja liikuntapaikat.
Sivusto on koottu yhteistyössä alueen matkailuyritysten kanssa, ja sen toteutuksesta vastaa kontiolahtelainen Visuaalinen Viestintätoimisto Salama ja yrittäjä Johanna Kokkola.

Uutta sisältöä ja väreillä selkeyttä

Kontiolahden kohteet sisältävät paljon luontoa, retkeilyreittejä, polkuja, nuotiopaikkoja ja talvisin kattavan hiihtolatuverkoston. Sivuston avulla kunta kannustaa kaikkia liikkumaan ja nauttimaan luonnosta.

– Yhdessä keväällä julkaistun Osta Paikallista -sivuston kanssa tuomme nyt ennen näkemättömän laajasti esille myös alueemme yritysten monipuolisia palveluita, toteaa Kontionloikka Oy:n toimitusjohtaja Annu Räsänen.

Play Kontiolahti on enemmän kuin pelkkä nettisivu. Se perustuu matkailun uuteen brändiin ja visuaaliseen ilmeeseen. Kontiolahti haluaa erottua muista matkailusivustoista leikkisyydellä, visuaalisella kiinnostavuudella ja omintakeisuudella. Keskeiset elementit uudessa Play Kontiolahti -matkailumarkkinointibrändissä ovat värit ja niiden viestit. Sivustolla käytetään neljää pääväriä eli punaista, keltaista, vihreää ja sinistä kuvaamaan matkailupalveluiden luokittelua: seikkailuun, liikuntaan, ekologisuuteen ja luontoon liittyviä kohteita.

Jatkuvasti päivittyvää sisältöä

Nimensä mukaisesti Play Kontiolahti -sivusto kutsuu pelaamaan, leikkimään ja löytämään uusia elämyksiä. Sivuston tarkoituksena on palvella alueelle saapuvia matkailijoita tuomalla esille valmiita ehdotuksia eri kohderyhmille. Sivustolle on koottu tekemistä perheille, aktiivisille aikuisille ja ekologisesta matkailusta kiinnostuneille henkilöille.

Play Kontiolahti -sivustolle kootaan kevään aikana kattavasti kaikki kunnan alueen retkeilyreittien kartat. Jatkuvasti päivittyvää sisältöä tuo matkailublogi, jonka artikkeleihin etsitään jatkuvasti uusia esittelykohteita. Sivusto toimii siis myös kuntalaiselle näyteikkunana siihen, mitä kiinnostavaa tekemistä lähialueella on.