Sisältöjulkaisija

angle-left Maksuttomien linja-autokuljetusten aikataulut ampumahiihdon maailmancup-avaukseen julkaistu

Maksuttomien linja-autokuljetusten aikataulut ampumahiihdon maailmancup-avaukseen julkaistu

Kontiolahden kirkonkylältä ja Lehmosta sekä Joensuun keskustasta ajavien bussien lisäksi joensuulaisille ja kontiolahtelaisille kouluille on luvassa omia linja-autokuljetuksia, Kontiolahti Biathlon tiedottaa. Kontiolahden kunta ja Joensuun kaupunki järjestävät yleisölle maksuttomat linja-autokuljetukset ampumahiihdon maailmancupin avaustapahtumaan Kontiolahdella jokaisena kisapäivänä tiistaista sunnuntaihin 29.11.–4.12.

Yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille kulkevat Joensuun keskustasta sekä Kontiolahden kirkonkylältä ja Lehmosta. Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Torikadulla torin kohdalla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä (linja-autoasema) että Lehmosta (Lehmon ja Kylmäojan koulut).

Kouluille kuljetuksia

Tänä vuonna maailmancupin erikoisuus on kouluille tarjottu mahdollisuus linja-autokuljetukseen omalta koululta ampumahiihtostadionille ja takaisin koululle.
Kuljetusmahdollisuutta tarjottiin kymmenelle Joensuun koululle sekä Kontiolahden kouluille. Joensuun koulut valittiin Joensuun kaupungin ja Kontiolahden Urheilijat ry:n yhteisellä avoimella haulla, johon kaikilla alakouluilla oli mahdollisuus osallistua.

Tapahtumajärjestäjä Kontiolahden Urheilijat tarjoaa 12-vuotiaille ja nuoremmille maksuttomat pääsyliput latukatsomoon.