Sisältöjulkaisija

angle-left Monipuolinen Kontiolahti kutsuu lomailemaan!

Monipuolinen Kontiolahti kutsuu lomailemaan!

Maastopyöräilijä nousee rinnettä
Matkailukesä 2021 tulee olemaan vilkas, ainakin siinä määrin, mitä koronavirustilanne antaa mahdollisuuden. Suurtapahtumien järjestäminen on vielä tauolla, mutta toiveissa on, että kulttuurista ja musiikista pienissä kesätapahtumissa päästään nauttimaan koronaturvallisesti.

Viime kesän perusteella on selvää, että luonto- ja omatoimimatkailu on suosittua kotimaassa myös tänä vuonna. Kevään myyntitilastot esimerkiksi sähköpolkupyörien, maastopyörien tai retkeilytarvikkeiden osalta osoittavat sen, että hyväkuntoiselle polkuverkostolle Jaamankankaan Kontionpoluille ja kolmen kunnan alueella kulkevalle Kolinpolulle riittää kulkijoita tänäkin kesänä.

Kontiolahden matkailuesite vuodelle 2021 on päivitetty yhdessä Kontionloikan Matkailun Parhaaksi -hankkeen, Kontiolahden kunnan ja alueen yritysten kanssa. Esitettä on jaossa lukuisissa paikoissa kunnan alueella paperiversiona ja digiversiona se on julkaistu Play Kontiolahti -matkailusivustolla. Sivuston kautta pääsee tutustumaan monipuoliseen tarjontaan Kontiolahdella. Valmiita ohjelmia on luotu puuhakkaille perheille, aktiivisille aikuisille ja ekoturismin edelläkävijöille. Sivuston blogiartikkelit johdattavat myös tarinoiden kautta ideoimaan matkaa Kontiolahdelle.

Matkailun viikko-ohjelma kesälle 2021

Kesälle 2021 laadittu matkailun viikko-ohjelma julkaistaan Play Kontiolahti -matkailusivustolla touko–kesäkuun vaihteessa. Viikko-ohjelmaan on koottu lukuisia pienempiä ja suurempia tapahtumia, erilaisia ohjelmapalveluita sekä muuta nähtävää ja koettavaa Kontiolahden alueella. Etsiessä tekemistä Kontiolahdella kesäpäiville, vahva suositus on tutustua viikko-ohjelman monipuoliseen sisältöön. Myös muualla Pohjois-Karjalassa on koottu vastaavia viikko-ohjelmia, ja niihin hyvänä näyteikkunana toimii Visit Karelian nettisivusto.

Maastopyöräilijä nousee rinnettä