Sisältöjulkaisija

angle-left Perusopetuksen iltapäivätoimintaan haku lukuvuodelle 2019–2020 on yhä käynnissä

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan haku lukuvuodelle 2019–2020 on yhä käynnissä

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan haku on edelleen käynnissä. Kevään hakuaika päättyy perjantaina 14.6.2019. Kontiolahden kunnassa toiminta järjestetään sivistyslautakunnan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti iltapäivätoimintana. Aamutoimintaa järjestetään vain Lehmon koululla, jossa toimivat keskitetysti kuntamme alakoulujen pienryhmät.

Minimiryhmäkoko iltapäiväkerhoryhmän perustamiselle on 10 oppilasta. Kohderyhmään kuuluvat kaikki 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaat sekä muiden vuosiluokkien oppilaista erityisen tuen piiriin kuuluvat.

Uuden lukuvuoden alkaessa (12.8.2019) aloittavat iltapäiväkerhoryhmät perustetaan sitovien, määräaikaan mennessä toimitettujen hakemusten pohjalta. Lukuvuoden toiminnan aikana olemassa oleviin iltapäiväkerhoihin on käynnissä jatkuva haku. Uusia kerhoja perustetaan varsinaisen hakuajan jälkeen toimitettujen hakemusten pohjalta aikaisintaan syyskuussa.

Kerhopaikan hakeminen tapahtuu sähköisesti Wilmassa. Hakulomake löytyy Wilman valikkoriviltä ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdeltä. Jos sähköinen asiointi Wilmassa ei ole mahdollista, kerhopaikkaa voi hakea myös lomakkeella.

Sähköistä hakemusta koskevat tukipyynnöt voi osoittaa Wilman pääkäyttäjä Birgitta Tiihoselle Wilman kautta tai sähköpostitse birgitta.tiihonen@kontiolahti.fi.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta.