Sisältöjulkaisija

angle-left Tartu tilaisuuteen lunastaa tontti - vuokratonttien myyntikampanja 2024

Tartu tilaisuuteen lunastaa tontti - vuokratonttien myyntikampanja 2024

Joko kuulit asuinvuokratonttien myyntikampanjastamme? Nyt on kunnassamme vuoden 2024 loppuun saakka normaalia edullisemmat neliöhinnat, joita hallintavuodet alentavat vielä aiempaa suuremmalla kertoimella.

Soita tai lähetä sähköpostia - laskemme lunastushinnan sinulle päätöksesi pohjaksi ja kerromme samalla tarvittaessa lisää kampanjastamme. Myyntihinnan laskemiseksi tarvitsemme vuokranhaltijan nimen, tontin osoitteen, vuokralaisen puhelinnumeron ja mahdollisen sähköpostiosoitteen. Jälkimmäiset tiedot tiedottamista varten. Hintatiedustelu ei sido sinua, joten voit miettiä asiaa syyskuulle 2024 saakka. Jos päädyt lunastamaan vuokraamasi tontin, jää meille silloin vielä aikaa tehdä tarvittava päätös ja laatia asiakirjat.

Kampanjasta on tekninen lautakunta tehnyt päätöksen 20.6.2023 § 87 (päätökseen tästä). Kampanja koskee kaikkia asuintonteja; erillispientalo-, paritalo- ja rivitalotontteja. Otathan huomioon, että esimerkiksi paritalotonttien kohdalla tonttikauppa toteutuu vain, jos kaikki tontin vuokraoikeuden haltijat ovat halukkaita lunastamaan tontin.

Jos kiinnostuit asiasta, ole rohkeasti yhteydessä joko soittamalla numeroon 0400 621 001 tai lähettämällä sähköpostia kaavoitus@kontiolahti.fi.