Sisältöjulkaisija

angle-left Tätä on syytä juhlistaa, nuorisovaltuusto on toiminut Kontiolahdella yli 20 vuotta

Tätä on syytä juhlistaa, nuorisovaltuusto on toiminut Kontiolahdella yli 20 vuotta

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 23 vuotta Kontiolahden nuorisovaltuuston perustamisesta. Vuonna 1996 syksyllä oli Kontiolahdella jännittävät ajat, sillä kuntaan oltiin perustamassa Pohjois-Karjalan tiettävästi ensimmäistä nuorisovaltuustoa – lopullinen päätös perustamisesta tehtiin 15.11.1996.

Kuluneiden vuosien kunniaksi Kontiolahden nuorisovaltuusto järjestää 15.11.2019 kello 18 alkaen 13+10 Bileet. Tavoitteena on järjestää kaikille kontiolahtelaisnuorille avoimet juhlat. Esiintymässä on paikallisia nuoria ja tänä syksynä uuden albuminsa julkaissut Lukas Leon. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Bileet järjestää Kontiolahden nuorisovaltuusto yhteistyössä Kontiolahden vapaa-aikapalveluiden kanssa. Tapahtumapaikkana toimii Kylmäojan koulu. Bileisiin jaetaan ilmaisia ennakkolippuja, joilla varmistaa sisäänpääsyn tapahtumaan. Lippuja jaetaan yläkoulun aulassa ja nuorisotaloilla. Lippujen jakoajankohdat ja kaikki muu bileisiin liittyvä informaatio ovat nettisivuillamme www.kontiolahti.fi/nuorisovaltuusto ja nuvan instagramissa @konanuva.