Sisältöjulkaisija

angle-left Teknisen johtajan Tommi Hirvosen työnkuva on laaja

Teknisen johtajan Tommi Hirvosen työnkuva on laaja

Kiteeltä kotoisin oleva Tommi Hirvonen aloitti työt Kontiolahden kunnan teknisenä johtajana maaliskuussa. Nykyisin Ylämyllyllä asuva Hirvonen työskenteli Liperin kunnalla kymmenisen vuotta ennen nykyistä virkaansa.
– Sain Liperistä hyvät eväät jatkaa matkaa, teknisenä johtajana vuodesta 2013 alkaen toiminut Hirvonen toteaa.

Ennen uraansa Liperin kunnalla Hirvonen työskenteli yksityisellä sektorilla matkaten ympäri Suomea.
– Niinä vuosina saattoi mennä 200 päivää tien päällä, Hirvonen naurahtaa.
Katse kohdistuu nyt Kontiolahden tulevaisuuteen, jonka hän näkee valoisana. Hirvonen uskoo Kontiolahden potentiaaliin kasvavana ja kehittyvänä kuntana.

Teknisen johtajan työnkuvan kirjo on laaja. Vastuulla on niin kaavoitukset, ympäristösuojelu kuin myös infrastruktuurin kunnossapito asemakaava-alueella. Myös ruokapalvelut kouluihin, päiväkoteihin sekä terveysaseman vuodeosastolle kuuluvat vastuualueisiin itse kiinteistöjen ylläpidon lisäksi. 

Mökkimaisemissa viihtyvän Hirvosen kevät on kulunut etätöissä investointihankkeiden parissa. Kirkonkylän yhtenäiskoulun sekä Lehmon päiväkodin rakennustyöt starttaavat tänä vuonna. Myös uuden sote-aseman rakentamista on tarkoituksena päästä aloittamaan tämän vuoden puolella. Tavoitteena on, että Lehmon yhtenäiskoulun perustuksia valetaan vuonna 2021.

Etäyhteydet ovat toimineet hyvin, eikä epidemiatilanne ole jarruttanut hankkeiden etenemistä kuluneena keväänä.
– Etäyhteydet ovat tulleet jäädäkseen.

 

Tommi Hirvonen