Sisältöjulkaisija

angle-left Työllisyysviikoilta potkua työllistymiseen, rekrytapahtuma Kontiolahdella 24.9.

Työllisyysviikoilta potkua työllistymiseen, rekrytapahtuma Kontiolahdella 24.9.

Pohjois-Karjalassa on työpaikkoja ja työnhakijoille tarjolla apua työnhakuun. Työnhakijan kannattaa pitää toivoa työllistymisen suhteen yllä, sillä työmahdollisuuksia ja palveluja työnetsintään on käytettävissä. Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät syyskuussa työllisyyden teemaviikot. Teemaviikkoa vietetään nyt toista kertaa. Viime vuonna tapahtumiin osallistui yli 400 henkilöä ja tilaisuuksissa toteutui 170 työhaastattelua.

Työllisyysviikoilla nostetaan esille maakunnan monipuoliset työmahdollisuudet, työllistämis- ja koulutuspalvelut sekä mahdollistetaan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaaminen. Tapahtumissa tarjotaan työnhakijoille mahdollisuuksia kohdata työnantajia, jotka etsivät työvoimaa sekä tutustua eri koulutusvaihtoehtoihin. Työnantajille kerrotaan työllistämiseen liittyvistä tukimahdollisuuksista. Työtä hakevat saavat tietoa erilaisista työllistymispalveluista sekä kuulevat erilaisia työllistymistarinoita. Myös työnantajalla on oma tarinansa. Pohjois-Karjalan työllisyysviikkojen toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, te-toimisto ja Riveria. Työllisyystapahtumia on ympäri maakuntaa.

Kontiolahden työllisyystapahtuma on 24.9.

Kontiolahden työllisyystapahtuma pidetään tiistaina 24.9. kello 9–11. Rekrytapahtuma on Kontiolahden kunnan valtuustosalissa, osoite on Keskuskatu 8.

Tapahtuma on avoin kaikille työnhakijoille. Rekrytapahtumassa on infoa itsensä työllistämisestä matalan kynnyksen yrittäjyyden keinoin. Paikalla on tavattavissa henkilöstövuokrausfirmoja, kunnan työpaikkojen esimiehiä ja työllisyyshankkeiden edustajia.

Tervetuloa mukaan!

Työllisyysviikot netissä