Sisältöjulkaisija

angle-left Varparannan palvelukeskuksessa tarjottiin viimeiset ateriat

Varparannan palvelukeskuksessa tarjottiin viimeiset ateriat

Ruokapalvelutyöntekijä Seija Karttunen pakkasi viimeistä lounasta lähtemään Varparannan palvelukeskuksen keittiöltä asiakkaille. Varparannan palvelukeskuksella tarjottiin ruokaa viimeisen kerran 1.11.2022. Palvelukeskus tarjosi tehostettua asumispalvelua 32 asukkaalle.

Viimeisinä viikkoina ja päivinä tunnelma palvelukeskuksen keittiöllä on ollut todella haikea.

– Työpaikan hyvä ilmapiiri on tuntunut jo parkkipaikalla ja työpaikan ovi on ollut aina mukava avata, Karttunen sanoo.

Hän aloitti työskentelyn Varparannan kunnalliskodin pesulassa vuonna 1980. Tutuksi tuli myös osastoilla toimiminen. Pääosan työajastaan Karttunen työskenteli keittiöllä. Alkuaikoina ruoanvalmistus oli hyvin erilaista kuin tänä päivänä. Lihat tulivat keittiölle kokonaisena ja omalta kasvimaalta haettiin juureksia ruokiin. Viime vuosina ruoka on toimitettu valmiina valmistuskeittiöltä.

Yksi aikakausi on nyt ohi. Varparannan palvelukeskus hiljeni ja asukkaat siirtyvät uusiin tiloihin kirkonkylälle rakennettuun Attendon omistamaan Kaarnakotiin. Samalla Seija Karttunen siirtyy ansaitusti eläkkeelle.

Varparannan palvelukeskuksen muuton myötä kiinteistöön jää nyt tyhjilleen noin 2100 neliötä. Palvelukeskuksen tulevaisuudesta ja sen jatkokäytöstä ei ole tehty vielä päätöksiä.

Lisätietoja aiheesta saat:

Sirpa Laakkonen                
ruokapalvelupäällikkö
050 467 2578

Jari Rissanen
kiinteistöpäällikkö
050 345 0156

Ruokapalvelutyöntekijä Seija Karttunen