Asemakaavat teksti

Asemakaava on kunnan yksityiskohtaista järjestämistä, rakentamista ja kehittämistä koskeva maankäytön suunnitelma. Se on kaava, joka on lähinnä sinua.

Voimassa olevat asema- ja ranta-asemakaavamme löydät Karttapalvelusta kohdasta Kaavoitus. Kun valitset vasemman reunan valikosta Asemakaavoitus - Asemakaavat, aukeaa kartalle kunkin kaava-alueen ulkorajaus. Valitse haluamasi kaava ja paina linkistä niin kaava aukeaa uuteen välilehteen. Mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä. Huomaa, että katunimimuutosasiat puuttuvat toistaiseksi edellä mainituista rajauksista. Ne löydät tältä sivulta.

Tässä viimeisimmät katunimimuutokset kuntamme alueelta:

Kirkonkylä, katunimimuutokset, tekninen ltk 27.2.2018 ( Ahonlaidantie , Hovinmäentie , Mäntykaari )
Kirkonkylä, katunimimuutos, tekninen ltk 29.4.2019 (Käkitie)

Kontiolahden pienvesien ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos vahvistuu 12.2.2019 julkaistavalla kuulutuksella. Korkein hallinto-oikeus antoi päätöksensä kaava-asiassa 31.1.2019. Päätöksen mukaisesti hallinto-oikeus piti voimassa Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätöksen, jolla se jätti vahvistamatta kaksi loma-asuntojen tonttia. Tonteista toinen sijaitsee Pusonjärven Kuikkalahdessa ja toinen Herajärven Enonsalmessa. Muilta osin KHo hylkäsi yksityisen henkilön tekemän valituksen. Huomaathan, että tämän kaavan rajaus ei näy vielä karttapalvelussamme. Ole tarvittaessa yhteydessä kaavoituksen henkilöstöön.

Pienvesien ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: