Avoin varhaiskasvatus teksti

Avoin varhaiskasvatus on ohjattua toimintaa kotihoidossa oleville lapsille ja heidän huoltajilleen.

Perheryhmissä lapset ja huoltajat saavat vertaistukea ja heidän on mahdollista tavata samassa elämäntilanteessa olevia muita perheitä monenlaisen toiminnan parissa. Järjestämme toimintaamme yhteistyössä eri järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Toiminnan sisältö muotoutuu sinun ja lapsesi esittämien toiveiden pohjalta yhdessä tehden.

Leikkikerhomme ovat tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille ja varhaiskasvatussuunnitelma ohjaa toimintaamme. Lasten osallisuus, leikki ja monipuolinen liikunta ovat keskeistä toiminnassamme. Voit hakea lapsellesi leikkikerhopaikkaa Daisyn kautta. Lapsesi voi osallistua leikkikerhoihin Punaposkessa ja Karhunpesässä 1–2 päivänä viikossa. Punaposken kerhossa ei tarjota aterioita, joten lapsellasi tulee olla mukana omat eväät. Kerhossa käytettävistä tarvikkeista ja materiaaleista perimme kerhomaksua 27 €/kk. Karhunpesän kerhossa tarjoamme lounaan, joten sen kerhomaksu on kokonaisuudessaan 45 €/kk.

Tarjoamme avointa varhaiskasvatusta päiväkoti Punaposkessa, os. Sammalkatu 7, 80710 Lehmo ja Karhunpesän päiväkodissa, os. Mussukkakuja 4, 81100 Kontiolahti.