Avustukset

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoavustukset

Kulttuuripuolen avustuksiin kuuluvat kohdeavustukset tapahtumiin ja ohjattuun harrastustoimintaan sekä kulttuuripalkinto. Nuorisopuolen avustuksia ovat kohdeavustukset ja nuorisopalkinto. Liikuntapuolella jaetaan urheiluseurojen toiminta-avustus, koulutusavustus ja vuokra-avustus, sekä liikuntapaikkojen ylläpitoavustus urheiluseuroille ja kylätoimikunnille. Vuoden lopussa jaetaan menestyneiden urheilijoiden stipendit sekä valitaan vuoden urheilija/joukkue, vuoden valmentaja/ohjaaja, vuoden urheilujohtaja/urheiluseura ja vuoden liikuttaja. 

Julistamme avustukset haettavaksi kunnan virallisissa lehdissä, nettisivuilla ja ilmoitustaulullamme. Haku tapahtuu sähköisesti Miunpalvelut-linkin kautta.

 

Urheiluseuran koulutusavustus on haettavana 15.11. mennessä sähköisesti:
https://miunpalvelut.fi/kontiolahti/avustushakemus-kontiolahden-urheiluseuroille

 

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotyön kohdeavustukset tulee hakea maksuun ja raportoida 15.11. mennessä: https://miunpalvelut.fi/kontiolahti/selvitys-avustuksen-kaytosta

 

Ehdotukset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalkintojen saajiksi pyydetään tekemään sähköisesti alla olevilla lomakkeilla 15.11. mennessä.

Kulttuuripalkinto

Liikunnan palkitsemiset

Nuorisopalkinto