Avustukset

Myönnämme vuosittain kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustuksia. 

Kulttuuripuolen avustuksiin kuuluvat kohdeavustukset tapahtumiin ja ohjattuun harrastustoimintaan sekä kulttuuripalkinto. Nuorisopuolen avustuksia ovat kohdeavustukset ja nuorisopalkinto. Liikuntapuolella jaetaan urheiluseurojen toiminta-avustus, koulutusavustus ja vuokra-avustus, sekä liikuntapaikkojen ylläpitoavustus urheiluseuroille ja kylätoimikunnille. Vuoden lopussa jaetaan menestyneiden urheilijoiden stipendit sekä valitaan vuoden urheilija/joukkue, vuoden valmentaja/ohjaaja, vuoden urheilujohtaja/urheiluseura ja vuoden liikuttaja. 

Julistamme avustukset haettavaksi kunnan virallisissa lehdissä, nettisivuilla ja ilmoitustaulullamme. Haku tapahtuu sähköisesti Miunpalvelut-linkin kautta.
 

Kulttuuri- ja nuorisoavustukset haettavina 7.-31.1.

Kulttuuri- ja nuorisoavustukset haettavina 7.-31.1.

Kontiolahden kunta jakaa vuonna 2020 kulttuuriavustusta 1) kulttuuritapahtumiin (esim. vierailu, näyttely, konsertti, seminaari) ja 2) ohjattuun harrastustoimintaan (esim. leiri, kerho, harrasteryhmä).
Nuorisoavustusta voidaan myöntää nuorisoyhdistysten, yhteisöjen tai toimintaryhmien harjoittamaan nuorisotoimintaan esim. kerhotoimintaan, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiri- ja retkitoimintaan, nuorisotapahtumiin, -projekteihin ja -tutkimuksiin tai kertaluontoisiin väline- tai tarvikehankintoihin.

Tarkempi hakuohjeistus löytyy avustusten jakoperusteista.