Avustukset

Myönnämme vuosittain kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustuksia. 

Kulttuuripuolen avustuksiin kuuluvat kohdeavustukset, taiteilijoiden työskentelyavustukset sekä kulttuuripalkinto. Nuorisopuolen avustuksia ovat kohdeavustukset ja nuorisopalkinto. Liikuntapuolella ovat haussa perusavustus urheiluseuroille, koulutusavustus urheiluseuroille, liikuntapaikkojen vuokra-avustus urheiluseuroille, liikuntapaikkojen ylläpito- ja kunnossapitoavustukset urheiluseuroille ja kylätoimikunnille, liikuntapaikkojen rakentamis-, peruskorjaus- ja kalustoavustus urheiluseuroille ja kylätoimikunnille, menestyneiden urheilijoiden stipendit, vuoden valmentaja/ohjaaja, vuoden urheilujohtaja/urheiluseura ja vuoden liikuttaja. 

Julistamme avustukset haettavaksi kunnan virallisissa lehdissä ja ilmoitustaulullamme. Haku tapahtuu sähköisesti Miunpalvelut-linkin kautta.
 

Koulutusavustus haettavana 15.11. mennessä

Koulutusavustus haettavana 15.11. mennessä

Koulutusavustusta voi hakea rekisteröity urheiluseura, joka järjestää liikuntatoimintaa Kontiolahdella kohderyhmänään kontiolahtelaiset lapset, nuoret tai aikuiset. Toiminnan kohdentuminen kontiolahtelaisiin on osoitettava avustushakemuksessa. Koulutusavustusta myönnetään urheiluseurojen hakemusvuoden ohjaajien ja valmentajien perus-, jatko- ja täydennyskoulutukseen kotimaassa sekä seurajohdon (puheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja ym.) koulutukseen kotimaassa. Hyväksyttäviä kuluja ovat osallistumis- ja matkakulut halvinta matkustustapaa käyttäen. Koulutusavustuksen tulee kohdentua Kontiolahdella säännöllistä liikuntatoimintaa järjestävien henkilöiden koulutukseen.
Avustusta haetaan sähköisesti Miunpalveluissa 15.11. mennessä.

Ehdota vuoden 2019 palkintojen saajia

Ehdota vuoden 2019 palkintojen saajia

Kontiolahden kunnan sivistyslautakunta valitsee vuosittain kulttuuripalkinnon ja nuorisopalkinnon saajat sekä vuoden urheilijan, vuoden valmentajan/ohjaajan, vuoden urheiluseuran/urheilujohtajan ja vuoden liikuttajan Kontiolahdella. Avustusohjeen mukaisesti Kontiolahden kunta jakaa stipendejä myös arvokisamenestyksen perusteella.

Ehdotukset palkittavista ja stipendien saajista pyydetään toimittamaan sähköisesti 17.11. mennessä. Sähköinen lomake avautuu uuteen ikkunaan.

Kulttuuripalkinto

Nuorisopalkinto

Liikunnan ja urheilun palkinnot ja stipendit

 

Ohjelmallinen palkitsemisjuhla järjestetään tiistaina 17.12. klo 18 alkaen auditorio Ohtossa.