angle-left

Blogit

Kesällä kahvia ja keittolounasta kaikille - Golfravintola Swing

Tiesitkö, että Golfravintola Swing Kontioniemessä tarjoilee maittavat herkut ja kahvit paitsi viheriöllä kierrätävälle golffarille, myös kenelle tahansa nälkäiselle tai janoiselle kesävieraalle. Korkealta mäeltä avautuvat huikean kauniit maisemat Höytiäisen järvelle ja Kontiolahden sataman suuntaan. Puiden lomasta pilkottava sininen järven pinta ja sataman punaiset venevajat venevalkamassa pääsevät terassilta oikeuksiinsa.

Täyden palvelun ravintola
Tällä erää toista kesää ravintolaa pyörittävällä Heli Pajusella on useiden vuosien kokemus ravintolan pitämisestä Kontioniemessä. Ravintolan valikoimaan kuuluvat kahvilatuotteet, jäätelöt ja keittolounas. Lisäksi listalta voi tilata pizzaa tai wingsejä myös ilta-aikaan.  ”Tänne kannattaa suunnata pelkästään maisemien takia. Ja tietysti meidän ruoka on hyvää ja sämpylät esimerkiksi on alusta loppuu itse tehtyjä”, kertoo Heli Pajunen. Ravintolla on A-oikeudet, joten vaikkapa illanvietto maisemista nauttien onnistuu täällä rennossa ilmapiirissä.

Kokoukset ja saunatilat käytössä
A-oikeuksin varustettu ravintola on myös mahdollista vuokrata kokous- tai virkistyskäyttöön, tilaa löytyy useammalle kymmenelle henkilölle ja käytössä on myös saunatilat. “Golf-ravintola sopii hyvin esimerkiksi kokousten tai illanviettojen järjestämiseen. Kannattaa olla yhteydessä meihin”, vinkka Heli.

Kontioniemessä sijaitseva Karelia-Golf Oy:n hallinnoima 18-reikäinen golfkenttä avautuu vaihtelevaan kangasmaastoon. 1980-luvun lopulla rakennettu kenttä on yksi Suomen hienoimmista maisemiltaan. Kannattaa poiketa tutustumaan Pohjois-Karjalan mahtavimpaan golfkenttään ja sen maan mainioita herkkuja tarjoavaan ravintolaan!

Golfravintola Swing on avoinna kesän ajan aina syyskuun alkuun saakka päivittäin maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00 ja sunnuntaina klo 8.00-19.00. Keittolounaslista päivittyy viikoittain yrityksen Facebook-sivuille ja sieltä löytyy myös tietoa poikkeus ajoista.

Navigoi:

Karelia-Golf ja Golfravintola Swing

Vaskiportintie 7, 80780 Kontiolahti

p.046 543 0879

Katso lisää: https://kareliagolf.fi/kontioniemi/golfravintola

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Kynttilä-Lyyti, kyläläisten olohuone

Varparannan työväentalolla riittää vipinää lounasaikana. Alueen mökkiläiset ja muut...

Kontionpolut kutsuvat!

Kesällä on mahdollista rentoutumisen ja löhöilyn lomassa myös nauttia luonnosta ja erilaisista...

Ota yhteyttä: