angle-left

Blogit

Ohjelmapalvelut koko Pohjois-Karjalan alueella!

Kontiolahdella kotipaikkaansa pitävä Finland Travel Company Oy tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset ohjelmapalvelut Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa. Vuonna 2018 perustettu yritys on startannut vauhdikkaasti. Yrityksellä on matkanjärjestäjän oikeudet ja verkostossaan tällä hetkellä yli 20 kohdetta tai ohjelmapalveluyrittäjää valmiina palvelemaan Pohjois-Karjalaan saapuvia matkailijoita.Uutta yritystoimintaa
”Meidän toimintamallimme on se, että asiakas saa kauttamme haluamansa ohjelmapalvelut yhdeltä luukulta. Meillä on yhteistyökumppaneita tässä lähialueella esimerkiksi Joensuussa, Kontiolahdella, Kolilla, Lieksassa ja Ilomantsissa”, kertoo yrityksen omistaja Juha Romppanen.

Ajatus Finland Travel Companyn perustamiseen syntyi Juhan omista tarpeista, sillä vuosia husky-koiravaljakkoyrittäjänä toimiessaan hän on havainnut sen, että muutkin Pohjois-Karjalan alueen ohjelmapalveluyrittäjät ovat pieniä ja resurssit myyntiin ja markkinointiin ovat usein myös pienet. Finland Travel Company hoitaa siis yhdessä verkostonsa yritysten kanssa ohjelmapalveluiden paketoinnin, tuotteistamisen ja markkinoinnin asiakkaille.

Ohjelmapalvelut yhdeltä luukulta
”Yrityksemme on toteuttanut nyt esimerkiksi ryhmämatkoja Kolille vaeltamaan sekä ihailemaan maisemia ja Ruunaalle laskemaan koskia sekä kalastamaan. Järjestämme asiakkaalle kuljetuksen lentokentältä tai hotellilta kohteeseen, räätälöidyt ohjelmapalvelut sekä ruokailut vaikkapa nuotiotulen ääressä huippukokin valmistamana”, kertoo Juha. ”Suomalaista luontoa ja hiljaisuutta arvostetaan. Kyllä se ulkomaisissa matkailijoissa herättää ihmetystä, kuinka puhdasta ja rauhallista täällä onkaan”, kertoo Juha asiakaskokemuksista.

Tulevaisuudessa Finland Travel Company panostaa digitalisaatioon ja asiakaskokemukseen myös ohjelmapalveluiden ostamisessa. ”Uusi verkkokauppa on juuri avautumassa, ja sinne on tulossa mielenkiintoisia kohde-esittelyitä sekä valmiita ohjelmapalvelupaketteja. Myös yritysten tyky- ja tyhy-päivät kuuluvat jatkossa valikoimiimme, joten jos haluat helpottaa omaa työtäsi, ota vain yhteyttä meihin, niin järjestämme yrityksellesi unohtumattoman seikkailun”, vinkkaa Juha.


Mitä haluaisit kokea Pohjois-Karjalassa?
Vaellusretket, nuotiolla laitettua ruokaa, kalastusta Suomen kuharikkaimmalla järvellä, luonnossa liikkumista kansallispuistoissa ja talvella vaikkapa husky-koiravaljakko retket Kolilla. Kaikkia näitä mahdollisuuksia tarjoaa Finland Travel Company yhteistyökumppaniensa kanssa Kontiolahdella ja muualla Pohjois-Karjalassa.

Yhteystiedot:
Finland Travel Company Oy
+358 40 125 3593
sales@travelcompany.fi
https://travelcompany.fi/

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Sotilaskodista Suomen parhaat munkit?

Kontiolahden Onttolassa sijaitseva Rajasotilaskoti on toiminut alueella palvelevien...

Tässäpä Helmi juhlatilaksi!

Ei ole aivan helppoa löytää juhlatilaa, joka sopisi sellaisenaan omiin tarpeisiin....

Ota yhteyttä: