angle-left

Blogit

Tässäpä Helmi juhlatilaksi!

Ei ole aivan helppoa löytää juhlatilaa, joka sopisi sellaisenaan omiin tarpeisiin. Erityisesti, jos toiveena ei ole koko paketti, vaan haluat räätälöidä tilaa omiin tarpeisiisi; sukujuhlissa tarvittaisiin vuokrata myös saunaa ja häissä halutaan saada kaikki valmiina katettuna pöytään, yritystapahtumiin kaivataan aktiviteetteja vesillä tai tilaa liikkua ulkona. 

Me se löydettiin - todellinen HELMI Höytiäisen rannalta, Varparannan koulun takaa. Matkaan lähtiessämme Google Maps osoitti keskelle Höytiäisen selkää ja alkuun olikin pohtiminen, miten sinne oikein päästään, kun ei nyt sattunut isompaa jahtia mukaan tänä aamuna työpaikalle. Onneksi koulu toimi maamerkkinä. 

Täältä löytyy aivan kaikki palvelut serkkutapaamisiin, yritysten aktiviteetteihin, koulutuksiin tai hääjuhliin. Erittäin idyllinen hirsirakenteinen päärakennus lasitettuine terasseineen aivan järven rannassa. Mitkä maisemat – eteen avautuu upea Höytiäinen aivan joka puolelle aluetta. Rantakin on niin pitkälle matala, että perheen pienimmät voi hyvillä mielin päästää pärskimään, jos juhlapuheet alkavat käydä pitkästyttäviksi.

Hirsiseinien sisällä lämpöisen tunnelman luovat pitkät pöydät, joiden ympärille mahtuu noin 40 henkeä hyvin ruokailemaan. Lasitetulle terassille voit sijoittaa bändin tanssilavoineen tai 35 henkilöä ruokailemaan. Uusittu keittiö tuo tilaan modernimpaa ilmettä ja söpöt yksityiskohdat ilahduttavat esteetikkoa siellä täällä. Ilme päärakennuksessa on ihanan lempeä. Majoitusta on tarjolla aitoissa ja päärakennuksen yläkerrassa.

”Tämä on tehty sydämellä ja rakkaudella yhteistyössä”, kertoo Järvitoimintakeskus Höytiäisen Helmi ry:n sihteeri Anne Romppanen, kun kysyn ketkä ovat olleet visualisteina tässä vuonna 2015 alkaneessa projektissa. Anne ja yhdistyksen hallituksessa toimiva Katja Vipuveräjä-Ikonen ovat yhtä mieltä siitä, että tänne kannattaa tulla maisemien ja idyllisyyden vuoksi.

Uskomatonta, että tällainen rantakohde sijaitsee näin lähellä, vain 12 minuuttia Kontiolahden kirkonkylältä ja Joensuustakin matka-aikaa kertyy ainoastaan 30 minuuttia.

(Kuvat, Anne Romppanen)

Sijainti: Riihilahdentie 7, 81120 KATAJARANTA

Katso lisätietoja: 

Höytiäisen Helmen nettisivuilta

Facebookista

Instagramista

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Ohjelmapalvelut koko Pohjois-Karjalan alueella!

Kontiolahdella kotipaikkaansa pitävä Finland Travel Company Oy tarjoaa laadukkaat ja...

Vaaleanpunainen herkkuhetki Kahvila Kärryssä

On se vaan niin söpö, nimittäin pikkuruinen kesäkahvila, Kahvila Kärry! Tämän vaaleanpunaisen...

Ota yhteyttä: