Uutisia:

angle-left Avoin taiteilijahaku Onttolan kouluun

Avoin taiteilijahaku Onttolan kouluun

Onttolan uuden kyläkoulun taidehankinnat toteutetaan taiteilijoille suunnattuna portfoliohakuna. Hakuun voivat osallistua ammattitaiteilijat. Teoksia etsitään ensisijaisesti koulurakennuksen pitkään käytävätilaan.  

HAKUMENETTELY
Haku toteutetaan portfoliohakuna. Ensimmäisessä vaiheessa hakijan ei tarvitse toimittaa tilaan tehtyjä suunnitelmia, vaan kuvia ja tietoa omista valmiista teoksistaan, joiden katsoo sopivan kohteeseen. Portfoliohaun perusteella valitaan taiteilija, jonka kanssa neuvotellaan jatkosuunnitelmista ja teosten tilaamisesta. Taiteilijapalkkio on 3000€, joka kattaa taiteilijan työn ja matkakustannukset. Teosten toteuttamiskustannukset ovat erilliset. Teosten toteuttamistapa on akustiikka elementit (Mood Acoustic Elements) joko 4 tai 5 kpl koko 2470x1860x39mm tai koko 1875x1860x39mm.  

Toimitettavassa portfoliossa tulee olla korkeintaan kymmenen (10) kuvaa teoksista kahdelle A4 paperille sovitettuna sekä enintään yhden A4:n mittainen tiivistelmä hakijan taiteellisesta työstä sekä ansioluettelo. Tiedostojen enimmäiskoko saa olla yhteensä 10 megatavua ja ne on suositeltavaa lähettää pdf-muodossa. Lähetä materiaali osoitteeseen kristiina.isaksson@kontiolahti.fi . Vain tähän osoitteeseen toimitettu materiaali otetaan haussa huomioon. Haku on auki su 16.6.2019 saakka.

Uuden modernin kyläkoulun avaraan sisätilaan sijoitettavan taideteoksen toivotaan huomioivan koulun, sen käyttäjien ja sidosryhmien luontosidonnaisuus ja koulurakennuksen fyysinen sijainti Kontiolahden kunnassa.

Lisätietoja taiteen sijoituskohteesta, piirustukset ja kuvia löytyy alla olevista linkeistä.

Taiteen sijoituspaikka

Pohjapiirustus, 1. krs

Pohjapiirustus, osa b

Lisätietoja antaa opetuspäällikkö Teemu Piirainen teemu.piirainen@kontiolahti.fi, p. 050 344 7909

Kaikki uutiset linkki

Flockler

Ajankohtaista:

Flockler feed