Uutisia:

angle-left Kuka ansaitsisi vanhustyön palkinnon? Anna ehdotuksesi!

Kuka ansaitsisi vanhustyön palkinnon? Anna ehdotuksesi!

Kontiolahden kunta myöntää tänä vuonna uuden vanhustyön palkinnon. Kunnan eläkeläisneuvosto haluaa palkinnolla huomioida ikäihmisten asioiden edistämisen eteen tehtävää työtä. Kunnanhallitus on perustanut vanhustyön palkinnon eläkeläisneuvoston esityksestä viime vuoden marraskuussa.

Palkinnon saamisen perusteena on aktiivinen ja esimerkillinen toiminta ikäihmisten asioiden edistämisessä, toiminnan erinomainen taso tai toiminnalla kunnan imagolle tuotettu positiivinen julkisuus. Palkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle, ryhmälle, yhdistykselle tai muulle toimijalle, joka on joko kontiolahtelainen tai toimii Kontiolahdella.


Jokainen voi nyt antaa oman esityksensä palkinnonsaajasta. Eläkeläisneuvosto pyytää esityksiä 26.8. kello 16 mennessä. Lopullisen valinnan palkinnonsaajasta tekee Kontiolahden kunnanhallitus. Ehdotuksensa voi lähettää joko sähköisen kyselyn kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sakari.kela@kontiolahti.fi tai postitse osoitteeseen Kontiolahden kunta, Sakari Kela, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti.

Palkinto julkistetaan vanhustenviikon päätapahtumassa 10.10.
 

Sähköiseen kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/F22EE94825F10DE3

Kaikki uutiset linkki

Flockler

Ajankohtaista:

Flockler feed