Uutisia:

angle-left Onttolan koulun ovet avautuivat

Onttolan koulun ovet avautuivat

Vuosien odotus päättyy, kun Onttolan uuden koulun ovet avautuvat oppilaille ja henkilökunnalle heti vappuviikon jälkeen, ma 6.5.2019 kello 8.30. Tämä on ollut poikkeuksellinen vuosi Kontiolahdella, kun saman lukuvuoden aikana kaksi uutta koulurakennusta on otettu käyttöön.

Onttolan koulun oppilaat ovat seuranneet rakennuksen valmistumista tiiviisti kuluneen lukuvuoden ajan ja pian viimeisetkin muuttokuormat ovat löytäneet perille uuteen opinahjoon. Oppilaat ehtivät totutella uuteen, kunnan moderneimpaan oppimisympäristöönsä neljän viikon ajan ennen kesälomakautta. Oppilaiden kesäloman aikana vanha koulurakennus puretaan ja alueelle rakennetaan koulun ja päiväkodin yhteinen piha-alue sekä lähiliikuntapaikka. Seuraavan lukuvuoden alkaessa 12.8.2019 on kokonaisuus viimeistelty ja uudet piha-alueetkin saadaan käyttöön.

Uuden lukuvuoden alkaessa Onttolan koulussa aloittaa tämän hetken tiedon mukaan 135 alakoulussa sekä 15 esiopetuksessa olevaa lasta, yhteensä noin 150 oppilasta. Koulu on suunniteltu yhteensä noin 170 oppilaalle. Koulurakennuksen on suunnitellut arkkitehti Pauli Nuutinen ja pääurakoitsijana on toiminut rakennustoimisto Eero Reijonen Oy.

Koululla järjestetään kuntalaisille ja kyläläisille tutustumisilta elokuussa, koulun vihkiäisjuhlia juhlitaan loppuvuodesta 2019.

Kaikki uutiset linkki

Flockler

Ajankohtaista:

Flockler feed