Sisältöjulkaisija

angle-left 50-vuotiasta Kontiolahden lukiota juhlitaan lauantaina 18.5.

50-vuotiasta Kontiolahden lukiota juhlitaan lauantaina 18.5.

Vuonna 1974 toimintansa aloittanut Kontiolahden lukio viettää 50-vuotisjuhlavuottansa, joka huipentuu lauantaina 18.5. vietettävään pääjuhlaan.

Kontiolahden lukio juhlistaa 50-vuotisjuhlavuottansa lauantaina 18.5.2024 klo 10 alkavalla pihajuhlalla, osoitteessa Keskuskatu 11. Juhlan ohjelmassa on muun muassa opiskelijoiden esityksiä, musiikkia sekä juhlapuheita. Lukion sisällä pääsee tutustumaan vanhan ja uuden ajan luokkahuoneisiin, valokuvanäyttelyyn ja työpajaan. Juhlapäivänä paljastetaan yhteisöllisesti toteutettu taideteos lukion aulassa. Juhlassa on tarjolla kouluruokailu ja juhlakahvit.

Lukion 50-vuotisjuhlassa julkaistaan myös Kontiolahden lukio 1974–2024
-historiikkikirjanen, johon on tallennettu Kontiolahden lukion historiaa ja sen eri vaiheita. Historiikin toimittamisesta vastaa lukion rehtori Ilpo Saarelainen ja taitosta vastaa lukion entinen opiskelija TM Päivi Kekäläinen.

50-vuotisjuhlavuoden pääjuhlaan ovat tervetulleita kaikki Kontiolahden lukion nykyiset ja entiset opiskelijat sekä henkilökunnan edustajat. Pääjuhlan yhteydessä lukiomme eri ikäluokkien oppilaat voivat halutessaan järjestää kokoontumisia lukion tiloissa.