Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnan nettisivut ovat uudistuneet, anna palautetta

Kontiolahden kunnan nettisivut ovat uudistuneet, anna palautetta

Kontiolahden kunnan nettisivut ovat uudistuneet 30.11. Uudistus on tehty osana maakunnallista projektia. Uudistuneilla sivuilla perusajatuksena on, että tieto on helposti löydettävissä. Valikkoon asiat on jaoteltu aihealueittain, jotta kuntalaisen ei tarvitse tuntea kunnan palveluita perin pohjin tietoa löytääkseen.

Sivuilla visuaalisuus on vahvasti läsnä. Kunnan alkuvuodesta julkaistu visuaalinen ilme osastoväreineen on sivuilla mukana. Väreissä on vahvat kontrastit EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Sivuilla on muutenkin kiinnitetty huomiota saavutettavuuteen ja helposti lähestyttävyyteen. Kuvat ovat sivuilla merkittävässä roolissa, ja niissä on kuvattuina kunnan työtä ja tekijöitä. Tällä halutaan tuoda kuntaa yhä enemmän tutuksi.

Etusivulle on nostettu oikopolkuja sivuille, ja niiden lisäksi esiin on nostettu suosituimpia sivuja. Lisäelementtinä on Kontiolahtea esittelevä video, jota on tarkoitus välillä vaihtaa.

Perustietojen lisäksi sivuilla kerrotaan, keneen voi ottaa tarvittaessa yhteyttä. Tutustu lisää -osio tarjoaa nimensä mukaisesti lisää tietoa aiheesta. Lisäksi kyseiseen aihepiiriin kuuluvista ajankohtaisista asioista kirjoitetaan kullakin sivulla aina tarpeen mukaan. Yleiset uutiset löytyvät edelleen tutusti suoraan etusivulta.

Sivuille myöhemmin tuotavista lisäelementeistä kerrotaan aina erikseen.

Erilaiset käyttäjäryhmät ovat testanneet sivuja etukäteen. Kuntalaiset voivat antaa sivuista palautetta 7. tammikuuta mennessä. Sivuille voidaan tehdä muokkauksia mahdollisuuksien mukaan jo pikaisella aikataululla tai myöhemmässä vaiheessa.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta