Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden nuorisovaltuusto juhlistaa toimintaansa bileillä

Kontiolahden nuorisovaltuusto juhlistaa toimintaansa bileillä

Kontiolahden nuorisovaltuusto juhlistaa 23-vuotissyntymäpäiväänsä järjestämällä bileet. Kaikille nuorille avoimissa bileissä esiintyy kontiolahtelainen rockbändi Regius ja joensuulainen DJ Zeriuus Music. Perjantai-illan 15.11.2019 bileet päättää hiljattain uuden albumin julkaissut räppäri Lukas Leon.

15.11.1996 perustettu Kontiolahden nuorisovaltuusto täyttää tänä syksynä 23 vuotta. Tämän vuoksi nuva järjestää tapahtuman, joka on nimetty 13+10 Bileiksi. Nimi tulee vuonna 1996 perustetun nuorisovaltuuston 13 ensimmäisestä vuodesta ja sen jälkeisestä 10 vuoden yhtenäisestä toimintajaksosta.
– Olimme alun perin järjestämässä nuvan 10-vuotisjuhlia. Rupesimme kuitenkin tutkimaan kunnanarkistoja tarkemmin ja huomasimme Kontiolahden nuorisovaltuuston olevan jo yli parikymppinen. Olemme myös Pohjois-Karjalan vanhin nuorisovaltuusto. Tätä täytyy tietysti juhlistaa, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sakari Päivinen toteaa.

Kaikille nuorille avoimet bileet järjestetään Kylmäojan koululla Lehmossa ensi viikon perjantaina 15.11. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kontiolahden nuorisovaltuusto ja Kontiolahden kunnan vapaa-aikapalvelut. Tapahtuma on pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön. Ovet aukeavat kello 18, ja viimeinen esiintyjä päättää puolenyön aikoihin. Aikataulu ja muu info julkaistaan kunnan nettisivuilla ja nuorisovaltuuston instagramissa (@konanuva).