Sisältöjulkaisija

angle-left Uudet tekijät loikkaavat yrityspalveluihin Kontiolahdelle

Uudet tekijät loikkaavat yrityspalveluihin Kontiolahdelle


Yhteensä 65 hakijan joukosta Kontionloikka Oy on valinnut uudet tekijät työskentelemään paikallisten yritysten kasvun ja hyvinvoinnin palvelemiseksi Kontiolahdelle.

Kuntakonsernin yrityspalveluita tulevat uusina henkilöinä vahvistamaan yritysvalmentajaksi valittu MBA Jarkko Peiponen, 31, ja toimistoassistentiksi valittu restonomi Kati Kukkonen, 26.
 
Peiponen on suuntautunut opinnoissaan markkinointiin, liiketoimintaosaamiseen ja strategiseen suunnitteluun. Peiposen koulutuksesta ja osaamisesta tulevat hyötymään paikalliset yritykset monella tapaa. Hänen vahvinta osaamisalaansa ovat selkeä ratkaisukeskeisyys ja myynnillinen näkemys liiketoiminnan kehittämisessä. Hän on toiminut Josek Oy:n yritysneuvojana tammikuusta 2017 alkaen ja vastannut viimeisen vuoden ajan Kontiolahden yritysneuvonnasta.

Kukkosen suuntautuminen opinnoissa on ollut matkailupalvelujen tuotteistamisessa ja tämä osaaminen vahvistaa yhtiön matkailutietoutta, jota voivat hyödyntää paikalliset matkailupalvelujen tuottajat. Kukkonen on toiminut toukokuusta 2015 saakka optisena myyjänä Silmäasema Fennicalla, josta hänellä on erinomaiset lähtökohdat toimia monipuolisissa toimisto- ja asiakaspalvelutehtävissä Kontionloikka Oy:n tiimissä.

Peiponen ja Kukkonen aloittavat uusissa tehtävissä 1.1.2019 alkaen.