Sisältöjulkaisija

angle-left Kesätorit käynnistyvät 8.6.

Kesätorit käynnistyvät 8.6.

Kontiolahden Työttömät ry järjestää kesällä 2022 Kontiolahden torilla kesätoreja keskiviikkoisin klo 10.00–14.00. Kesätorit alkavat 8.6. ja kestävät elokuun loppuun. Työttömien yhdistys pitää kahviota, josta on saatavana myös tuoreita leivonnaisia ja grillimakkaraa. Yksityiset, yhdistykset ja muut toimijat ovat tervetulleita myymään esimerkiksi käsitöitä, kirppistavaraa tai esittelemään toimintaansa. Kesätorille voi tulla järjestämään vaikkapa karaokea, tikkakisaa tai esitellä katkelmia kesäteatteriesityksistä, vain mielikuvitus on rajana.

Yhteyshenkilönä kesätorilla toimii yhteisökoordinaattori Mirja Mölsä. Ota yhteyttä, jos haluat olla mukana järjestämässä toimintaa, myyjäksi kesätorille voi tulla ilmoittamattakin, puh. 050 346 8893, mirja.molsa@kontiotupa.fi.

Kesätorikävijät voivat poiketa myös Kontiolahden Työttömien kiinteässä kierrätyskirppiksessä, joka sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 21. Kierrätyskirpputorilta saa edullisesti vaatteita, sisustustarvikkeita, liinavaatteita, leluja ja astioita. Sinne voi myös tuoda ehjiä ja siistejä vaatteita, leluja ja käyttötavaraa. Kierrätyskirppis Töpinän tori on avoinna ma–to klo 10.00–18.00 ja pe 10.00–14.00.

Yleiskuva torista