Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti-päivä järjestetään tänä vuonna juurekkaasti maalaismeiningillä

Kontiolahti-päivä järjestetään tänä vuonna juurekkaasti maalaismeiningillä

Kontiolahti-päivää juhlitaan lauantaina 13.8.2022 kello 12.00–16.00 Tapahtumakentällä jäähallin takana. Luvassa on juurekasta ja kantrihenkistä ohjelmaa kontiolahtelaisella vivahteella.

Tapahtumakentällä ovat esiintymässä paikalliset bändit ja artistit, kuten Echo Räsänen, joka on pitkän linjan roots-muusikko ja lauluntekijä. Lavalle nousee myös Suotaunot, joka tarjoilee oman luonnehdintansa mukaan kantria itärannikolta, varastettuja kansanlauluja ja epätodennäköisiä iskusävelmiä. Kantrimeininki huipentuu, kun Pohjois-Karjalan loistavin suomikantriorkesteri Huojuva lato pääsee lauteille yleisöä viihdyttämään.

Oheistoimintaa tarjoavat muun muassa härkärodeo ja erilaiset leikkimieliset kojut, joissa voi kilpailla itseään tai muita vastaan vaikkapa ritsalla ampumisessa. Alueella on tietenkin tarjolla myös kahvi-, lettu- ja ruokatarjoilua. Muu ohjelma muovautuu osallistuvien yhteistyötahojen mukaan, ja Kontiolahden kunta toivookin mahdollisimman monia yhdistyksiä osallistumaan loistavan tapahtuman rakentamiseen.

Tapahtuman oheistoimintojen toteuttajaksi voi ilmoittautua kulttuurituottaja Kristiina Isakssonille 10.6. mennessä sähköpostitse: kristiina.isaksson@kontiolahti.fi.