Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti valittiin Pohjois-Karjalan liikunta- ja urheilukunnaksi

Kontiolahti valittiin Pohjois-Karjalan liikunta- ja urheilukunnaksi

Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n (Pokali) ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton järjestämässä Urheilugaalassa palkittiin lauantaina 28.1.2023 liikunnan ja urheilun parissa ansioituneita tahoja. Myös Kontiolahti oli palkittavien joukossa.

Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n valitsemat vuoden 2022 ansioituneet tahot Pohjois-Karjalassa olivat
seuraavat:

• Vuoden liikunta- ja urheiluseura / Polvijärven Urheilijat ry
• Vuoden maakunnallinen liikuttaja / Kalevan Kisojen tapahtumatori
• Vuoden liikunta- ja urheilukunta / Kontiolahti
• Vuoden Pokalin yhteistyökumppani / Timosen Auto Oy
• Elämänura-palkinto / Eero Oksava
• Kunniamaininta / Miro Aaltosen olympiakulta
Liikunnallinen ympäristöteko / Kontiolahden maailmancup
• Vuoden seuratyöntekijä / Marjo Siintomaa-Toljander

Kontiolahden kunta valittiin vuoden 2022 liikunta- ja urheilukunnaksi. Perusteluna valinnalle on se, että valtakunnallinen Urheilugaala palkitsi Kontiolahden Suomen liikkuvimpana kuntana. Suuret kiitokset valinnasta Pohjois-Karjalan Liikunnalle!

Kontiolahden kunta ei tee liikkumisen olosuhteita ja liikkumisen edistämistyötä yksin vaan yhdessä eri toimijoiden kanssa. Kiitos kuuluu kunnan liikuntapaikkojenhoitajille ja liikunnanohjaajille, urheiluseuroille, kyläyhdistyksille ja muille yhdistyksille, Kontiolahden seurakunnalle, liikunta-alan yrityksille, kunnan luottamushenkilöille ja viranhaltijoille sekä naapurikuntien urheiluseuroille, jotka järjestävät toimintaa Kontiolahdella.

Kontiolahden vuoden liikuttaja 2022

Tilaisuudessa jaettiin myös Pohjois-Karjalan kuntien valitsemat vuoden 2022 Liikuttaja-palkinnot. Kontiolahden vuoden liikuttajana palkittiin Salla Ronkainen, joka rohkaisee kaikkia juoksemaan kunnosta riippumatta. Hän on omalla esimerkillään näyttänyt, että liikkuminen kuuluu kaikille ja kaikissa elämäntilanteissa, ja hän levittää positiivista juoksun ja liikunnan ilosanomaa niin somessa, oman yrityksensä toiminnassa kuin erilaisissa tapahtumissakin.

Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n sivuille