Sisältöjulkaisija

angle-left Kutsu kaveri kotiin ja kisakatsomoon

Kutsu kaveri kotiin ja kisakatsomoon

Ampumahiihdon maailmancupin tapahtuma käynnistää kutsukampanjan, joka houkuttelee ystäviä, sukulaisia ja kollegoita kylään Kontiolahdelle.

Ampumahiihdon maailmancupia kisataan Kontiolahdella ensi vuonna kaksi kertaa. Ensin maaliskuussa kisataan kauden 2019–20 toiseksi viimeinen osakilpailu. Marraskuussa on vuorossa koko maailmancup-kauden 2020–21 avauskilpailu.

Kontiolahden Urheilijat on ideoimassa kutsukampanjaa, jonka avulla kuntalaisten on helppo kutsua omia sukulaisiaan, ystäviään ja kollegoitaan kylään maailmancupin tapahtumien ajaksi.

— Kontiolahtelaiset, tapahtumien talkoolaiset ja muutkin pohjoiskarjalaiset voivat kutsua kisojen aikaan kylään vaikkapa sen serkun, jonka kanssa olisi pitkästä aikaa mukava tavata. Serkuilla tai muilla kutsuttavilla on nyt useampi hyvä syy tulla kyläreissulle Pohjois-Karjalaan, sanoo Kontiolahden Urheilijat ry:n Heikki Hamunen.

— Kyläilykutsu on parasta seutumarkkinointia ja auttaa löytämään kisavieraille kotimajoitusta. Kotimajoitusta tarjoamalla pääsee itse kukin osallistumaan omalla panoksellaan kisojen rakentamiseen, vaikka ei talkootyöhön muuten osallistukaan, Hamunen jatkaa.

Valmista vuoden loppuun mennessä

Kutsukampanjan tekninen toteutus on suunnittelupöydällä. Valmista tulisi olla vuoden loppuun mennessä.

— Tavoitteena on tietysti, että kutsu on sekä tyylikäs että teknisesti helppo. Jos ensimmäisen kutsukampanjan kokemukset ovat hyviä maaliskuussa, sitä voi kopioida käyttöön myös marraskuun 2020 ja marraskuun 2021 tapahtumiin, Hamunen sanoo.

Ampumahiihdon maailmancup Kontiolahdella 2020–2021

Maakunnan merkittävin talviurheilutapahtuma
Vuoden 2018 maailmancupin vieraat jättivät alueelle 4,4 miljoonaa euroa
Tapahtumien ajankohdat:

9.–15.3.2020

27.–29.11.2020

26.–28.11.2021

Kuva: Moses Njie

Yleisö kannustaa Kontiolahdella ampumahiihdon maailmancupin kisoissa.