Sisältöjulkaisija

angle-left Maakunnallisesta tapahtumakalenterista on käyttökoulutus 15.6.

Maakunnallisesta tapahtumakalenterista on käyttökoulutus 15.6.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterin käyttökoulutus pidetään tiistaina 15.6.2021 kello 15–16.15. Maakunnallinen tapahtumakalenteri on avattu käyttöön tämän kevään aikana, ja nyt tapahtumajärjestäjät (yhdistykset, yritykset, asukkaat) voivat syventyä kalenterin käyttöön näppärästi etänä järjestettävän koulutuksen avulla. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus on luonnollisestikin lisätty itse tapahtumakalenteriin: Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterin käyttökoulutus.
 
Tapahtumakalenteri palvelee kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä. Samasta paikasta myös matkailijat saavat tietoa maakunnan tapahtumista. Voit rekisteröityä palveluun ja lisätä itse edustamasi yhdistyksen, yrityksen ja organisaation nimissä tapahtumia kalenteriin. Tapahtumakalenterin käyttö on maksutonta.

Toiveena on, että kaikki Kontiolahdella tapahtumia järjestävät tahot rekisteröityvät palveluun, jotta kalenteriin saadaan mahdollisimman kattavasti alueen tapahtumia näkyviin. Kontiolahdella järjestettävät tapahtumat tulevat tapahtumakalenterin kautta myös kunnan nettisivuille näkyviin.

Mikäli tapahtuma sopii matkailijalle ja sen ajankohta on kesä–elokuu, kannattaa Kontiolahden viikko-ohjelma tägätä tapahtumaa lisätessä. Näin tapahtuma nousee mukaan matkailumarkkinointiin.

Tapahtumakalenteriin