Sisältöjulkaisija

angle-left Mikä on parasta Kontiolahdella? – Anna positiivista palautetta

Mikä on parasta Kontiolahdella? – Anna positiivista palautetta

Positiivinen palautelaatikko on lisätty Kontiolahden kunnan juhlavuosisivustolle. Palautelaatikkoon kerätään kontiolahtelaisten ajatuksia kotiseudusta ja juhlavuodesta. Palautelaatikon kysymykset vaihtuvat kuukausittain, ja niille suuntaviivaa antaa juhlavuoden teema: Kontiolahti – ainakin 150 syytä olla onnellinen.

Positiivinen palautelaatikko kannustaa meitä kaikkia pohtimaan lähiympäristössä olevia mukavia asioita juhlavuoden onnellisuusteeman mukaisesti. Mikä meidät teki tänään, tällä viikolla tai tänä vuonna onnelliseksi? Palautelaatikkoon tulleita ajatuksia nostetaan esiin juhlavuosisivustolle, jotta ne saadaan kaikkien luettaviksi.

Helmikuun alusta lähtien konkreettiset positiiviset palautelaatikot on voinut löytää myös Kontiolahden molemmista kirjastoista. Punaisiin postilaatikkoihin voi käydä jättämässä positiivisia ajatuksiaan kirjeitse tai postikortilla.

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden sivustolla kerrotaan juhlavuoden tapahtumista, tempauksista, haasteista ja muista merkkivuoteen liittyvistä asioista. Nettisivustolle ikuistetaan myös juhlavuoden tapahtumien tunnelmia esimerkiksi kuvagallerioiden muodossa, jotta kaikki voivat palata ikimuistoisiin hetkiin vielä toteutettujen tapahtumien jälkeenkin.

Kontiolahden juhlavuoden sivusto ja positiivinen palautelaatikko ovat osoitteessa www.kontiolahti150.fi.