Sisältöjulkaisija

angle-left Sote-aseman rakentaminen on alkanut Kontiolahdella

Sote-aseman rakentaminen on alkanut Kontiolahdella

Kontiolahden sote-aseman rakennustyömaa on käynnistynyt nykyisen parkkipaikka-alueen aitaamisella työmaa-alueeksi. Rakentaminen vaikuttaa nykyisen terveysaseman liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin. Terveysaseman vastaanoton, hammashoidon ja eläinlääkäripalvelujen saattoliikenne ohjataan rakentamisen aikana Räsäläntien–Tähkätien kautta. Uusi opastus terveysasemalla järjestetään ja ohjataan tämän viikon aikana. Terveyskeskussairaalan ja keittiön liikennereitti säilyy ennallaan.

Kontiolahden terveysaseman asiakas- ja henkilökunnan pysäköinti siirtyy torstaiaamusta 5.11.2020 alkaen Vierevänniementien varrella olevalle pysäköintialueelle (liikekeskuksen piha-alue). Asiakkaat pysäköivät jatkossa autonsa lähempänä terveysasemaa olevalle parkkipaikalle ja terveysaseman henkilökunta toiselle puolelle.

Sote-aseman pääurakoitsijana toimii Rakennustoimisto K. Tervo Oy. Ilmanvaihtourakka on Karelian Talotekniikka Oy:llä, putki- ja sprinkleriurakka Are Oy:llä, rakennusautomaatio Fidelix Oy:llä ja sähköurakka Joen Sähkötekniikka Oy:llä. Kontiolahden uuden sote-aseman on tarkoitus olla valmis 31.1.2022.

Kartta