Sisältöjulkaisija

angle-left Höytiäisen ympäriajo pyöräillään kesäkuussa

Höytiäisen ympäriajo pyöräillään kesäkuussa

Tule mukaan pyöräilemään Höytiäisen ympäri! Levähdyspaikoilla on luvassa mukaansatempaavaa ohjelmaa niin pyöräilijöille kuin kannustajillekin.

Kontiolahden kunta järjestää virallisen Höytiäisen ympäriajon ensimmäistä kertaa kunnan historiassa juhlavuoden kunniaksi. Ainutlaatuinen tapahtuma järjestetään yhteistyössä naapurikuntien, Polvijärven ja Juuan kanssa, lauantaina 17. kesäkuuta.

Päivän mittaisen tapahtuman aikana hypätään porukalla polkupyörien selkään ja matkataan Kontiolahden, Polvijärven ja Juuan maisemien läpi koko järven ympäri. Pyöräseuruetta johtaa matkanjohtaja ja mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Matkan voi pyöräillä omaa vauhtia tai yhdessä pyöräseurueen kanssa. Matkan varrella on useita levähdyspaikkoja, joihin kyläyhdistykset ja kuntien toimijat järjestävät ruoka- ja juomatarjoilua sekä vauhdikasta ohjelmaa ja toimintaa koko perheelle. Luvassa on ainakin live-musiikkia ja paikallisten kylien toimintaan tutustumista.

Saammekohan täyteen hurjat 150 kilometriä vai tyydymmekö lyhyempään matkaan? Pyörämatkan pituus tarkentuu vielä kevään aikana, ja matkan voi pyöräillä osittain tai kokonaan omien voimavarojensa mukaan. Ja pakko ei ole pyöräillä lainkaan! Vaihtoehtoisesti tapahtumaan voi osallistua saapumalla levähdyspaikoille, joissa pääsee nauttimaan tarjolla olevasta seurasta, ruoasta ja ohjelmasta. Levähdyspaikoilla voi myös kannustaa pyöräilijöitä.

Tapahtuman yksityiskohtaisesta pyöräilyreitistä, levähdyspaikkojen ohjelmasta ja muista yksityiskohdista viestitään tarkemmin kevään aikana. Tarkempia tietoja odotellessa voi alkaa öljytä pyörää ja mieltä matkakuntoon!

Pyöräilijät Höytiäisen ympäriajossa

Ota yhteyttä: